14:00

Eriksbergs IF

Referat: Hälsö/Björkö - Eriksbergs IF

Hälsö/Björkö - Eriksbergs IF (8-0)
Hälsö/Björkös mål gjordes av: 1-0 (7min) Marcus Wiseman (straff), 2-0 (20min) Marcus Wiseman, 3-0 (18min) Emil Henricsson, 4-0 (20min) Henrik Gustafsson, 5-0 (24min) Joshua Berntsson, 6-0 (60min) Andreas Jernarp, 7-0 (66min) Petter Magnusson och 8-0 (77min) Andreas Jernarp.
-
Mulet och småkallt denna oktobereftermiddag och det var dags för sista seriematchen för året och motståndet var Eriksbergs IF. Vi satte igång ett högre tempo redan från början av matchen och man såg ganska tidigt att vi var det klart bättre laget. 1-0 (7min) görs av Marcus Wiseman på straff, efter det att han själv blivit fälld innanför straffområdet. 2-0 (10min) kommer redan några minuter senare och Marcus får en snygg passning av ???, rundar målvakten och slår säkert in bollen i mål. Matchen kändes redan avgjord efter 10 minuter, så det blev väl lite avslaget, men samtidigt så ville killarna vissa att man kunde spela snygg fotboll, men inslag av några fina prestationer, det var klacksparkar, vrickningar, snyggt passningsspel och ett flertal tunnlar framför allt av Magnus Lundgren, som drog ner applåder vid ett flertal tillfällen.
-
Hela laget jobbade på och det såg stabilt och säkert ut. (18min) 3-0 Emil Henricsson nickar snyggt in bollen efter en hörna från Josh. (20min) 4-0 Henrik Gustafsson slår enkelt in bollen efter en smörpass i sidled från Marcus. Detta målet föregicks av mycket snyggt spel ända nere från backlinjen och det var 1-2 tillslag hela vägen upp till anfallet, som sedermera avslutas av Henke i mål. (24min) 5-0 Joshua Berntsson trycker in bollen efter passning från Emil Henricsson
-
2:A HALVLEK
Vi byter runt lite bland positionerna i halvlek och Forse, Petter, Adde och Pontus kommer in på planen och spelet fortsätter likt som den första halvleken, där vi pressar på och har ett klart spelövertag.
(60min) 6-0 Andreas Jernarp efter pass från Johan Forseström och 7-0 (66min) Petter Magnusson som snurrar och dribblar på egen hand genom hela Eriksbergs försvar innan han gör mål.
Målkalaset avslutas med 8-0 (77min) av Andreas Jernarp efter en retur där Petter var nära att göra mål.
Stabil insatshela laget, men nu gäller det att ladda om batterierna till nästa match.
-
Nästa match är i Sanktan slutspelets 8-delsfinal mot Sävedalens IF på ONS 13/10 klockan 19:30 på Heden 3, kom å heja då.